Descoperă
COȘUL TĂU

Blog RSS Feed

22 Jul Recomandări de întreținere pentru bijuteriile din rășină
0 1780
Ei bine, după cum știi deja, fiecare tip de bijuterie are nevoie de îngrijire, purtarea responsabilă și depozitarea adecvată au un rol important pentru o viață cât mai lungă a accesoriului tău. Cu atâ..
22 Jul Tot ce trebuie să știi despre inelele din rășină
0 1540
Așadar, te întrebi: „Cât de mult rezistă inelele din rășină EmilyRay?”  Răspunsul scurt este: cu o grijă adecvată - probabil un timp foarte îndeluuuuuungat!Răspunsul lung consta in faptul că există 3 ..
22 Jul Alegerea, Întreținerea si Curățarea Bijuteriilor din Argint 925
0 2118
Argintul în starea sa naturală (99,9% puritate) este un metal moale și nu poate fi folosit în procesul de creare a unei bijuterii decât în amestec cu alte aliaje metalice. Așadar, argintul folosit în ..
22 Jul Tot ce trebuie sa stii despre Bijuteriile din Rasina EmilyRay
admin 0 1950
Bijuteriile pe care le creăm cu mult drag și o atenție obsesivă asupra detaliilor, în atelierul nostru din București, sunt lucrate 100% de mână. De la culesul și uscarea florilor, până la lustruirea f..
22 Jul Uscarea și presarea florilor
0 2440
Florile - sunt adesea o reprezentare a unui moment special. Nunțile sunt unul dintre cele mai interesante momente în care frumoasele flori, montate în aranjamente sau buchete, sunt prezente. Desigur, ..
22 Jul Alegerea cerceilor perfecți pentru forma feței tale
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)