Descoperă
COȘUL TĂU

Corporate & Wholesale

Divizia EmilyRay Corporate & Wholesale propune la cerere soluții personalizate și oferte dedicate nevoilor de business ale companiilor și ale magazinelor en-detail.


Credem și susținem cu drag parteneriatele B2B și oferim întotdeauna o calitate de excepție chiar și în cantități deosebit de mari de produse lucrate manual. Deasemenea, oferim consiliere și suport dedicat în alegerea produselor pentru a optimiza costurile într-un mod cât mai atractiv în funcție de cantitățile dorite și bugetul companiei.

Comenzi Wholesale

Oferim costuri reduse pentru comenzi în cantități mai mari de 30 de produse cu același design. Discountul se calculează în funcție de cantitățile dorite, de complexitatea produsului și de timpii de livrare doriți. Fiind produse lucrate în totalitate manual, spre exemplu, o comandă de 300 de pandantive tip se lucrează în două până la cinci luni.

Pe lângă posibilitatea unei comenzi de tip wholesale al oricărui tip de accesoriu sau bijuterie din magazin, oferim posibilitatea de achiziție al unui pachet de:

Personalizare la Superlativ

Ce înseamnă asta? Putem crea împreună designul unui produs unicat și deasemenea putem personaliza toate elementele de publicitate acomodand astfel întregul circuit de necesar. De la crearea piesei unicat, ambalarea în cutie personalizată, flayere personalizate pentru eveniment (+certificate de garanție al produsului și recomandări de întreținere) până la punguțe de cadou personalizate.

Am colaborat cu succes în decursul anilor cu companii respectate care ne-au oferit încrederea în lucrul bine făcut, chiar aici în România. Și nu am ezitat să livrăm exact ce am promis. Dacă îți dorești o oferta Corporate & Wholesale nu ezită să ne dai de veste prin formularul de mai jos.

Vrei să ne contactezi? Scrie-ne mai jos!

Captcha