Descoperă
COȘUL TĂU

Întrebări frecvente

 • Nu este necesar să te înregistrezi, poți comanda și fără a avea un cont. Însă, fără un cont, nu vei putea beneficia de promoțiile și cupoanele de reduceri pe care le trimitem clienților noștri periodic. 
 • Desigur! Toate datele tale personale sunt bine protejate. Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Poti citi aici despre Politica de confidențialitate
 • Că să te bucuri cât mai repede de produsele comandate ți le putem livra în cel mai scurt timp cu:
  Livrare prin Sameday Courier - 16,90Lei
  Ridicare din Sameday Easybox - 12,90Lei
  Comenzile de peste 250 RON beneficieaza de transport GRATUIT
  Costurile se aplică pentru toate localitățile posibile din Romania indiferent de km extra!

 • Pentru a facilita gusturile si nevoile fiecaruia punem la dispozitie urmatoarele variante de plata:
  Plata la livrare (ramburs) → +5 Lei
  Plata cu cardul → +0 Lei

Majoritatea accesoriilor și bijuteriilor EmilyRay se produc în serie mică, astfel avem un stoc limitat pentru fiecare produs. 

 • În cazul unui produs de pe site care apare ca fiind În stoc, acesta va fi expediat în 1-2 zile lucrătoare de la data plasării comenzii.
 • În cazul comenzilor personalizate, corporate și wholesale, timpul de producție se va comunica telefonic sau prin mail. 

Acestor intervale de timp li se adaugă 24-48h dat de către curier (pentru nord-vestul țării; Timișoara, Oradea, Cluj, etc. timpii de livrare pot ajunge și la 72h)

 • Produsele EmilyRay sunt produse manual, în atelierul nostru din București. Majoritatea produselor sunt făcute din rășină epoxidică, testată dermatologic, sigure pentru a fi purtate pe piele. Aceasta încastrează perfect și pentru o foarte lungă perioadă de timp, tot felul de bucăți din natură sau piese și materiale reciclate. Rășina se aseamănă unui plastic foarte dens, cu o duritate foarte mare. Contrar înfățișării vizibile care denotă un aspect ca de sticlă. 
 • Montura metalică folosită pentru produsele noastre sunt:

  • Argint 925
  • Argint 925 Rodiat
  • Oțel Inoxidabil
  • Argintiu Platinum - mix metale comune fără nichel sau cadmium
  • Bronz

  Găsești particularitățiile fiecărei piese în pagina sa de produs la Specificațiile Produsului

  Daca vrei sa afli mai multe despre Produsele EmilyRay citește aici. 

• Toate bijuteriile EmilyRay vin ambalate gratuit în Cutiuță de bijuterie și Certificat de Garanție și Autenticitate. 

• Opțional poți adăuga Pungă de cadou cu Logo EmilyRay, Lavetă pentru curățarea bijuteriilor și Card personalizat cu mesajul tău. 


Pentru a ajunge în siguranță, cutiuțele de bijuterii sunt ambalate într-o cutie de carton dur, hârtie tocată pentru rezistență la șocuri și plic de plastic împotriva umidității. Pentru că iubim natură, întotdeauna vom alege, dacă este posibil, asigurarea cu produse reciclabile.

Toate produsele vin însoțite de un Certificat de Garanție pentru 6 luni + Service Gratuit

Garanție 6 LUNI + Serviciu de reparații gratuit

 • Ne mândrim cu o atenție obsesivă asupra detaliilor. Astfel, ne străduim ca fiecare produs să fie atent lucrat și mai apoi inspectat înainte să ajungă la tine. Toate produsele vin însoțite de un Certificat de Garanție pentru 6 luni + Service Gratuit. Dacă produsul se deteriorează în 6 luni de la data primirii, noi ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim. Cheltuielile de transport se suportă de către client.


Garanție 14 ZILE + Retur fără motiv și banii înapoi

 • Daca te-ai răzgândit, produsul nu este pe placul tău sau acesta prezintă un defect de manufacturare , atunci îl poți returna fară nici o problemă în 14 zile de la data primirii. Suma plătită se vă înapoia în întregime în termen de 14 zile de la data primirii coletului înapoi conform art. 7 alin. 1 din O.G. 130/2000. Dacă ai nelămuriri, poți citi Termenii și condițiile de returnare ( art. 14).

O comandă activă poate fi anulată sau modificată in maxim 3 ore de la plasarea acesteia.

Telefonic: 0769 856 537  L-V: 10:00-16:00

In afara orelor de lucru, scrie-ne aici.

 • Dacă te-ai răzgândit sau produsul nu este pe placul tău, îl poți returna în 14 zile de la data primirii. Primești banii înapoi sau dacă dorești, îl poți schimba cu un alt produs.

Poți completa formularul de retur aici

 • Dacă ai primit un alt produs decât cel comandat sau comanda este incompletă ne poți contacta:

Telefonic: 0769 856 537  L-V: 10:00-16:00

In afara orelor de lucru, scrie-ne aici.