Descoperă
COȘUL TĂU

Personalizare produs

Personalizare produs

Îți dorești să personalizăm special pentru tine un produs din oferta noastră? Poate o dată specială pentru tine sau un mesaj ascuns pe spatele unui papion. Indiferent de ideea ta, cu siguranță te putem ajuta!

Personalizarea unui produs poate dura de la 5 zile până la 2 săptămâni. Costul se va comunica după solicitarea unei oferte. 

Pe lângă posibilitatea unei comenzi de tip personalizare al oricărui tip de accesoriu sau bijuterie din magazin, oferim posibilitatea de achiziție al unui pachet de:

Personalizare la Superlativ

Ai o idee interesantă și vrei să o punem în practică? Poate ai un trandafir uscat de la un eveniment special? Poate păstrezi cu drag o mică amintire și vrei să o porți cu drag alături de tine?

Pe parcursul anilor am transformat în accesorii și bijuterii tot felul de flori, bănuți și monede prețioase, scoici adunate la apus sau semințele de plante, pietre semiprețioase sau chiar bucăți de dantelă din rochia de mireasă.   

Nu am ezitat să răspundem nici ceritelor ușor neconvenționale precum transformarea în accesorii și bijuterii cu: picături de sânge, dințișori de lapte ale micuților sau fire de păr ale persoanelor dragi. 

Personalizarea unui produs poate dura de la o săptămână până la 4 săptămâni. Costul se va comunica după solicitarea unei oferte. 

Indiferent de ideea ta, suntem deschiși în a crea împreună designul unui produs unicat și special pentru tine. Scrie-ne mai jos ideea ta și noi îți vom răspunde cât mai repede. 

Vrei să ne contactezi? Scrie-ne mai jos!