Descoperă
COȘUL TĂU

Termeni și condiții

  • 1.Definiții

 Va rugam sa cititi aceste Termene si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site, respectiv finalizarea unei Comenzi implica acceptarea tacita a Termenelor si a Conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.EmilyRay.ro, EmilyRay isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul Termenelor si Conditiilor, precum si Politica de confidentialitatePolitica de Cookies (politici ce fac parte din continutul acestui document - Termeni si Conditii), fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. 

Astfel, următorii termeni vor însemna:

Cumpărător – persoană fizică care are varsta peste 18 ani / persoană juridică sau altă entitate juridică ce emite o Comandă.

Utilizator - poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre EmilyRay (electronic, telefonic, etc)

Vânzător/EmilyRay – este denumirea comercială a SC BUYEMILYRAY SRL, având sediul social în Ilfov, Chitila, Garofitei 63, parter, camera 1, 077045, CUI 38095601, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului j23/4310/11.08.2017.

 

Bunuri – orice produs, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către EmilyRay Cumpărătorului.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între EmilyRay și Cumpărător, prin care EmilyRay este de acord să livreze Bunurile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și să facă plată acestora.

Contract reprezinta contractul la distanta incheiat intre EmilyRay si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a EmilyRay si a Cumparatorului.

Drepturi de Proprietate Intelectuală – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor și drepturi în natură de autor, drepturile de bază de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Site – domeniul www.EmilyRay.ro și subdomeniile acestuia.

2.Documente Contractuale

1.     Prin lansarea unei Comenzi electronice pe site-ul www.EmilyRay.ro. Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, telefon) prin care EmilyRay își derulează operațiunile.

2.     Notificarea primita de catre Cumparator, imediat dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

3.     EmilyRay nu garanteaza acuratetea informatiei cu privire la stocuri, in cazul unui stoc afisat gresit, EmilyRay isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia EmilyRay la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata daca este cazul.

4.     Contractul se considera incheiat intre EmilyRay si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la EmilyRay, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

5.     Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre EmilyRay pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre EmilyRay pentru Bunurile achizitionate.  

  3. Obligațiile EmilyRay

  1.     EmilyRay își va utiliza cunoștințele sale profesionale și tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat în Comandă și va livra Bunurile care îndeplinesc cerințele și specificațiile Cumpărătorului exprimate în Comandă;

  2.     Informațiile prezentate pe site-ul EmilyRay au caracter informativ și pot fi modificate de către EmilyRay, fără o anunțare prealabilă. Descrierile produselor pot fi incomplete, însă EmilyRay face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante, pentru ca produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achiziționat;

  4. Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

  1.     Utilizatorul/Cumpărătorul înțelege dreptul de proprietate intelectuală și nu va dezvălui unei terțe părți sau va face publice nici una dintre informările primite de la Vânzător.

  2.     Toate desenele, elementele de grafică și design care apar pe site, numele site-ului precum și însemnele grafice sunt mărci înregistrate în proprietatea EmilyRay și nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului.

  3.     Toate elementele de conținut cum sunt descrierile, desenele, elementele de grafică și design care apar pe site, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusivă a EmilyRay, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect prin licențe de utilizare și/sau publicare.

  4.     Utilizatorului/Cumpărătorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui element conținut de mai sus în orice alt context decât cel original intenționat de EmilyRay, includerea oricărui element de conținut în afara Site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al EmilyRay asupra elementelor de conținut precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea elementelor de conținut, decât cu acordul scris expres al EmilyRay.

  5.Drepturile asupra conținutului site-ului

  1.     Întreg continutul site-ului si elementele de grafica, inclusiv dar fara a se limita la acestea, respectiv tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare – cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar – sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc.) apartin EmilyRay.

  2.     Continutul site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al EmilyRay. Prin urmare, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

  ·       este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) a unor mici fragmente din articolele publicate (max. 400 de caractere), fiind obligatorie specificarea sursei informatiilor preluate, cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: nume site – link catre continutul site-ului).

  ·       sunt permise link-urile catre site-ul www.EmilyRay.ro, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: „Informatii furnizate prin amabilitatea EmilyRay – link catre continutul site-ului)

  3.     Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si toate drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Administratorul site-ului si partenerii sai le detin asupra/in legatura cu site-ul www.EmilyRay.ro.

  4.     EmilyRay isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute prin e-mail la adresa mail contact@EmilyRay.ro, cu specificatia „In atentia agenției”.

  5.     Orice persoana care transmite sau publica in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea EmilyRay, ci numai raspunderea persoanelor respective.

  6.     EmilyRay poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site, fara ca aceasta operatiune sa necesite acordul Utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul Utilizatorilor site-ului si pot fi schimbate oricand fara a necesita anuntarea prealabila.

  7.  EmilyRay nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in site, altele decat cele organizate strict pe site.

  6.Limitarea răspunderii administratorului site-ului

  1.     EmilyRay nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul site-ului, respectiv pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii site-ului. Cu toate acestea, EmilyRay va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si maniera profesionista in care vor fi furnizate informatiile pe site, pentru a dobandi si mentine increderea Utilizatorilor in site. In acest sens, EmilyRay va incerca sa corecteze in cel mai scurt timp posibil erorile si omisiunile semnalate.

  2.     Administratorul site-ului nu ofera niciun fel de garantii pentru continutul site-ului si in nicio situatie nu poate fi tinut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti/secvente/pagini de pe site sau din imposibilitatea utilizarii acesteia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale continutului site-ului.

  3.     Informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt oferite cu buna-credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, rugam Utilizatorii sa ne contacteze la adresa de e-mail contact@emilyray.ro, pentru a putea lua masurile ce se impun. Totodată, Utilizatorii trebuie sa aibă în vedere faptul ca informatia prezentata poate include eventuale informatii inexacte (de ex.: date de ordin tehnic sau erori de tastat). Administratorul site-ului va face toate diligentele necesare pentru a corecta in cel mai scurt timp posibil aceste aspecte.

  4.     Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca EmilyRay nu garanteaza:

  ·       ca informatiile continute pe site sunt pe deplin complete;

  ·       ca informatiile introduse de Utilizatorii website-ului sunt reale, corecte si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care vizitatorii le folosesc;

  ·       ca informatiile sau serviciile de pe site vor satisface toate cerintele Utilizatorilor, iar pentru folosirea inadecvata a acestora Utilizatorii isi asuma intreaga responsabilitate;

  ·       pentru rezultatele obtinute de Utilizatori ca urmare a folosirii informatiilor sau serviciilor disponibile prin intermediul site-ului utilizarea informatiilor si a serviciilor facandu-se de catre Utilizatori pe propria raspundere;

  ·       ca serviciile disponibile prin intermediul site-ului vor functiona constant, neintrerupt, fara erori – fata de acest aspect, EmilyRay nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care Utilizatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a site-ului sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor de pe site catre alte site-uri (utilizarea lor este la latitudinea Utilizatorilor).

  5.     Pentru cazuri de forta majora, EmilyRay si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de orice raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al EmilyRay, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

  6.     Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure EmilyRay si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorilor in legatura cu utilizarea site-ului sau a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.

  7.     EmilyRay nu ofera nicio garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea site-ului www.EmilyRay.ro, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si aplicarea informatiilor se face pe propriul lor risc.

  7. Abonarea Utilizatorilor la newslwettere si alerte

  1.     Utilizatorii site-ului au posibilitatea de a primi newslettere si alerte prin posta electronica, existand posibilitatea ca Utilizatorii sa poata opta oricand pentru varianta de a nu mai primi astfel de notificari, cu un singur click pe link-ul de dezabonare din newsletter/alerta primita pe mailul introdus explicit la abonare.

  2.     Fata de faptul ca accesul la produsele oferite prin intermediul site-ului se realizeaza prin intermediul unui cont activ, asadar pe baza unui nume de utilizator si a unei parole, recomandam Utilizatorilor ca aceste elemente sa nu fie dezvaluite unor terte persoane, chiar daca acestea afirma ca va contacteaza din partea site-ului.

  3.     De asemenea, in vederea asigurarii unui nivel sporit de securitate, la sfarsitul vizitei pe site recomandam inchiderea ferestrei browser-ului in care s-a lucrat sau click pe „Sign out”/”Log off” in pagina vizitata.

  8.Politica de cookie-uri

  Vezi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

  9. Facturare și plăți

  1.     Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.EmilyRay.ro includ taxele conforme cu legislatia in vigoare.

  2.     Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. EmilyRay va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

  3.     Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul său și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi existente în Cont.

  4.     Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprimă acordul să primească facturile și în format electronic prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail menționată în Contul său.

  5.     Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile EmilyRay si nici nu vor fi stocate de catre de EmilyRay sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

  Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este EuroPayment Services s.r.l. J40/9950/2006, CUI RO18773866 Str. Ion Câmpineanu, nr. 11, Bloc Union, etaj 8, camera 803, București, Sector 1, 010031, România

  EuroPayment Services S.R.L. este certificată ISO/IEC 27001:2013 (Sistemului de Management al Securității Informației) și SR EN ISO 9001:2015 (Sistemului de Management al Calității).

   

  10. Responsabilități

  1.     EmilyRay se obligă să expedieze Bunurile și Serviciile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător.

  2.   EmilyRay se eliberează de riscurile și responsabilitățile asociate cu Bunurile și Serviciile în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care EmilyRay colaborează sau către reprezentantul Cumpărătorului.

  3.  EmilyRay va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și Serviciilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

  4.     EmilyRay nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor după livrare și în special pentru pierderea produselor. EmilyRay va fi răspunzător în cazul în care sub-contractanții și/sau partenerii săi de orice fel implicați în executarea Comenzii nu îndeplinesc oricare din obligațiile contractuale.

  5.     EmilyRay nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile și descrierile expuse pe site în orice mod, datorită modificării caracteristicilor și design-ului fără notificare prealabilă. EmilyRay își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site fără notificare prealabilă.

  6.    EmilyRay nu garantează disponibilitatea în stoc a produselor afișate, motiv pentru care va avea dreptul de a nu livra, parțial sau integral, o anumită comandă în cazul în care anumite produse nu mai apar în oferta curentă sau nu sunt disponibile.

  7.     În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, EmilyRay își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă.

  8.     EmilyRay nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri publicate pe site.

  9.     Valoarea maximă a obligațiilor EmilyRay față de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de EmilyRay de la clientul respectiv.

  10. Produsele comercializate pe site sunt destinate utilizării personale, iar revânzarea acestora este strict interzisă, conform Codului Fiscal.

  11.Livrarea produselor

  1.     Livrarea se face prin curier rapid așa cum este descrisă în secțiunea "Livrări produse”

  2.     Comenzile sunt procesate cât mai curând după plasarea comenzii, în intervalul Luni – Vineri 10:00-16:00. În cazul comenzilor plasate în afara orelor de program (Luni – Vineri 10:00-16:00) sau în weekend, acestea vor fi procesate în prima zi lucrătoare. De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.

  3.     Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dumneavoastră este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal 7 zile, după care revin la Expeditor. O re expediere, trage dupa sine plata unui cost de livrare (indifferent daca cel initial a fost gratuit)

  4.     Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, ne livrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de următoarele situații/circumstanțe independente de voința noastră, dar nelimitându-se la acestea:

  ·       blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei;

  ·       căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus;

  ·       cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc;

  ·       cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc;

  ·       nerespectarea comenzilor de către furnizori și terți.

  12. Acceptarea

  Acceptarea va fi facută atunci când Bunurile sunt conforme cu caracteristicile tehnice menționate în Comandă. În cazul în care Cumpărătorul descoperă că Produsele livrate nu sunt conforme specificațiilor tehnice, atunci EmilyRay va aduce la conformitate Produsele. De asemenea, pentru produsele vândute și livrate de EmilyRay, Cumpărătorul beneficiază de returul produselor în 14 zile.

   

  13. Transferul proprietății

  Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea Cumpărătorului în locația indicată în comandă (întelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul EmilyRay).

   

  14. Returnarea produselor

  Cumpărătorul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:

  Comanda cu produse gresite;

  1.     Produsele au fost livrate greșit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată in maxim 2 zile de la primirea coletului. Cumpărătorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire. Doar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire cu un alt produs sau rambursarea integrală a contravalorii. Daca se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate Cumparator.

  Produsele prezintă defecte de manufacturare sau au fost deteriorate in urma transportului;

  1.     Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris EmilyRay că renunța la cumpărare, fără penalități şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. De asemenea, în conformitate cu art. 7 alin. 1 din O.G. 130/2000, Cumpărătorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în scris, în termen de 14 zile de la data primirii produsului/produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. În acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cădea, conform legii, în sarcina Cumpărătorului.

  2.     In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul acesta.

  3.     În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face prin virament bancar în contul indicat de Cumpărător în cel mult 14 de zile de la primirea produsului returnat.

  4.     Daca Bunul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj deteriorat, accesorii lipsa, Bunul este deteriorat), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea Bunului in stadiul initial sau, la solicitarea Cumparatorului, vom reexpedia Bunul, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre Cumparator.

  5.     Sunt exceptate de la dreptul de retragere legal din Contract furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile dorite de Cumparator sau personalizate la cerere.

   

  Diminuarea valorii Bunurilor returnate;

  1.     Deoarece, în cazul vânzărilor la distanță Cumparatorul nu are posibilitatea de a verifica Bunurile înainte de încheierea contractului, acesta are dreptul de a se retrage din contract. Din același motiv, Cumparatorului i se permite să testeze și să verifice Bunurile pe care le-a cumpărat în măsura în care este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a Bunurilor.

  2.     Pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a Bunurilor, Cumparatorul trebuie să le manipuleze și să le inspecteze în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magazin fizic real. De exemplu: Cumparatorul trebuie doar să probeze o bijuterie, nu să o poarte la diverse ocazii.

  3.     Accesoriile (cutia, punga, certificatul de garantie etc.) precum si eventuale cadori aflate în cutia Bunului fac parte integrantă din Bun. Ca urmare, Cumparatorul are obligatia atunci cand isi exercita dreptul de retragere din contract sa il returneze in ambalajul original nedeteriorat, protejat prin înfoliere cu folie din bule sau ambalat în cutie din carton (fără etichete lipite pe acesta, fără tăieturi, rupturi etc.) și împreună cu toate accesoriile acestuia.

  4.     Bunurile returnate ce prezinta urme de uzură (pete, zgârieturi, îndoituri, fisuri, lovituri etc.) se accepta retur numai dupa aducerea lor la conformitate, implicand costurile de igienizare, cosmetizare, reparare, înlocuire a eventualelor piese deteriorate și aducere la o formă comercială în vederea revânzării. Pentru claritate, din pretul total al Bunului returnat, Vanzatorul va retine o suma de bani ce reprezinta diminuarea valorii Bunului in proportie de 5%-50% din valoarea initiala a Bunului, dupa caz. Contravaloarea taxei de diminuare va fi comunicata catre Cumparatorului la receptionarea Bunurilor returnate.

   

  15. Garantia produselor

  1.     Toate Bunurile comercializate de catre EmilyRay, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare. 

  2.     Garantia tuturor produselor EmilyRay este de 6 luni + service gratuit. Daca produsul se deterioreaza in 6 luni de la data primirii acestuia, EmilyRay se angajeaza sa il repare sau sa il inlocuiasca. Accidentele sau abuzul nu sunt acoperite de aceasta garantie. Cheltuielile de transport sunt suportate de catre Cumparator. 

  16. Prelucrarea datelor cu caracter personal

  Te rugam sa parcurgi Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu character personal, care face parte din prezentul Document.

   

  17. Forță majoră

  Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

  18. Legea aplicabilă

   Prezentul contract este supus legii Române. Eventualele litigii apărute între EmilyRay și utilizatori/clienți/cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești Române competente.

  19. Modificarea termenilor și condițiilor

  EmilyRay are dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile cuprinse în Termeni și condiții sau Termenii și Condițiile în întregime, fără nicio notificare prealabila și fără a fi obligata sa îndeplinească vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin și necondiționat de către Utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare a site-ului sau a oricărei facilitați oferite de site, intervenite oricând după operarea modificării, iar neacceptarea oricărei modificări atrage obligația respectivului Utilizator de a înceta de îndată accesarea site-ului și/sau utilizarea în orice mod a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.

  Aceste termene și condiții sunt aplicabile din data de 01.01.2019.